SERVICES

ONDERHOUD

Wij voeren uw onderhoud uit met: - kwaliteits gereedschap snap-on - kwaliteits product motorex - gebruik gratis leenmotor - werkplek met Wifi: u kunt doorwerken terwijl u wacht op reparatie

REPARATIE

Wij kunnen alles voor uw motor repareren. Wij hebben een eigen voorraad en kunnen reparaties snel uitvoeren zonder lange wachttijden. Van kleine tot grote reparaties als: - gasklephuis revisie BMW - versnellingsbakken BMW - blok en versnellingsbak reparatie

SECOND OPINION

Twijfelt u over de conditie van uw motor? Of twijfelt u over de analyse van uw motor welke door een ander is uitgevoerd? Kom dan langs voor een vrijblijvend check/analyse door ons.

SCHADE EXPERTISE

Heeft u schade aan uw motor dan kunnen wij deze voor u taxeren en verder afhandelen met de verzekering. Uiteraard kunnen wij ook uw motor herstellen.

ADVIES AANSCHAF MOTOR

Wij adviseren en begeleiding u in de aanschaf van de juiste motor. Dit kan een gebruikte motor zijn maar ook een nieuwe motor. Voor gebruikte motoren zie rubriek "Verkoop".

BANDEN SERVICE

Wij vervangen uw banden terwijl uw wacht in onze ruimte met Wifi en ondergenot van een kopje koffie.

 

ONS WERK

Met passie onderhouden en repareren wij uw motor. Onderstaande foto's geven een impressie van deze werkzaamheden. Klik op het onderwerp voor meer detail foto's.
         

OVER ONS

Oscar Motorservice is een klein bedrijf welke beschikt over een moderne werkplaats, waar met vakkundigheid en kwaliteitsgereedschap gewerkt wordt. Wij hebben ons voornamelijk gespecialiseerd in BMW motoren, maar ook andere merken worden met dezelfde aandacht behandeld.

Oscar Koenen

Al meer dan 26 jaar actief in de motorbranche. Na mijn opleiding MTS werktuigbouw ben ik als zzp’r gestart als motorfiets monteur. Opdrachtgevers waren onder andere BMW Amsterdam, Bert Duursma in Apeldoorn en een internationaal raceteam. Ik heb mij tevens bezig gehouden met eigenbouw en was als monteur/rijder actief in de classic race. In 2000 ben ik gestart met een eigen werkplaats en vanaf 2007 gevestigd in Nunspeet aan de Industrieweg. In mijn werkplaats werk ik met eerste klas gereedschap van het merk Snap-on en voor het onderhoud van uw motorfiets worden originele bmw onderdelen gebruikt. De oliën en vetten zijn van het merk Motorex. Tevens ben ik gespecialiseerd in de revisie van versnellingsbakken en gasklephuizen. De persoonlijke benadering vind ik belangrijk en wat voorop staat is het in optimale conditie krijgen van uw motorfiets. Voor vragen en of problemen met uw motorfiets kunt u mij altijd benaderen. Ik heb hart voor mijn vak en ik ben pas tevreden als u dat bent.
 

CONTACT

Oscar Motorservice

Industrieweg 60L 8071 CV Nunspeet

info@oscarmotorservice.nl 
Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag 8.30 - 17.00 zaterdag  10.00 - 13.00

 • 0341-256627
Route
Wij adviseren u, eerst per mail of telefonisch, een afspraak maken voor bezichtiging van motoren of onderhoud/reparatie. Heeft u een vraag, gebruik dan onderstaand formulier:

VERKOOP

Wij bieden aan:

 1. Alle onderdelen voor reparatie en onderhoud aan uw motor.
 2. Motoruitrusting: motorlaarzen en Acerbis handschoenen.
 3. Accesssoires.
 4. Gebruikte onderdelen.
 5. Nieuwe en gebruikte motoren.

De voorraad gebruikte motoren treft u hieronder aan, voor nieuwe motoren en overige artikelen neem contact met ons op.

Uitzonderlijke BMW 2003

Prijs: € 12.500,00

  BMW K1300GT exclusieve edition

  Prijs: € 10.750,00

   BMW R1200GS 2008

   Verkocht

    .
    .