Oscar Motorservice is een klein bedrijf welke beschikt over een moderne werkplaats, waar met vakkundigheid en kwaliteitsgereedschap gewerkt wordt. Wij hebben ons voornamelijk gespecialiseerd in BMW motoren, maar ook andere merken worden met dezelfde aandacht behandeld.


Oscar Koenen

Al meer dan 26 jaar actief in de motorbranche. Na mijn opleiding MTS werktuigbouw ben ik als zzp’r gestart als motorfiets monteur. Opdrachtgevers waren onder andere BMW Amsterdam, Bert Duursma in Apeldoorn en een internationaal raceteam.

Ik heb mij tevens bezig gehouden met eigenbouw en was als monteur/rijder actief in de classic race. In 2000 ben ik gestart met een eigen werkplaats en vanaf 2007 gevestigd in Nunspeet aan de Industrieweg. In mijn werkplaats werk ik met eerste klas gereedschap van het merk Snap-on en voor het onderhoud van uw motorfiets worden originele bmw onderdelen gebruikt. De oliën en vetten zijn van het merk Motorex.

Tevens ben ik gespecialiseerd in de revisie van versnellingsbakken en gasklephuizen. De persoonlijke benadering vind ik belangrijk en wat voorop staat is het in optimale conditie krijgen van uw motorfiets. Voor vragen en of problemen met uw motorfiets kunt u mij altijd benaderen. Ik heb hart voor mijn vak en ik ben pas tevreden als u dat bent.