Oscar Motorservice, een moderne werkplaats waar met vakkundigheid en kwaliteitsgereedschap gewerkt wordt. Gespecialiseerd in BMW motoren, maar ook andere merken worden met dezelfde aandacht behandeld.


Oscar Koenen

Al meer dan 26 jaar actief in de motorbranche. Na mijn opleiding MTS werktuigbouw ben ik als zzp’r gestart als motorfiets monteur. Opdrachtgevers waren onder andere BMW Amsterdam, Bert Duursma in Apeldoorn en een internationaal raceteam.

In 2000 ben ik gestart met een eigen werkplaats en vanaf 2007 gevestigd in Nunspeet aan de Industrieweg. In mijn werkplaats werk ik  samen met Charl van Beek met eerste klas gereedschap van het merk Snap-on. Voor onderhoud aan uw motorfiets worden originele BMW onderdelen gebruikt. De oliën en vetten zijn van het merk Motorex.

Persoonlijke benadering vind ik belangrijk en wat voorop staat is het in optimale conditie krijgen van uw motor. Voor vragen & advies over uw motor kunt u altijd bellen. Ik heb passie voor mijn vak en ik ben pas tevreden als u dat bent!